Så er det i morgen. Måske…

Så er det i morgen, jeg rejser mod varmere himmelstrøg. Måske…
Jeg lovede jer spænding fra start, pga. at jeg, som den laissez faire-type jeg er, skal rejse alene til New York, hvor Kasper, som ellers plejer at være min redningsmand i denne slags situationer, venter på mig i lufthavnen. Og som om, at det i sig selv ikke var spændende nok, så har vejrguderne også lige valgt at sende deres bidrag i form af sne og storm… Måske orkan. Jamen, super!

Nå, men under alle omstændigheder – også med vejret og mig selv imod mig – starter min rejse i morgen.
I morgen tidlig kører jeg med min far til København, hvor jeg så mødes jeg med min ældste ven – min barndomsven, som jeg nærmest hang sammen med fra vi var to år og igennem hele vores barndom – og kaffer den med ham, inden flyet, forhåbentligt, flyver mig til New York. 🙂

Nå, jeg tror, jeg vil gå i gang med at pakke… 😀

Hej så længe. 🙂

Læs om sidste års kaotiske start på vores rejse HER

 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.