Saltet karamelsauce

Åhh nej, jeg er afhængig!!Kender I det der med, at man må gemme noget for sig selv, fordi man ellers, bliver ved med at spise af det… Sådan har jeg det med den her karamel – uhmm den smager godt.

SALTET KARAMELSAUCE:
– 25 saftige dadler –  (findes som regel i “frugt og grønt-afdelingen”
– 1/2 dl kokosolie
– 1,5 dl mælk eller vand – jeg brugte – mandelmælk, som også bidrager med god smag og sødme.
– 1/2-1 tsk. salt
Fjern stenene fra dadlerne og kom det hele i en blender og blend – det kræver en god blender og lidt tålmodighed. Har man en foodprocessor, vil jeg anbefale at bruge den og måske reducere mandelmælken til 1 dl for en tykkere karamel.

Serveringsforslag:
På grød, på/i kager, til/i desserter osv.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.