Stephanie Fisker

Saltet karamelsauce

Åhh nej, jeg er afhængig!!Kender I det der med, at man må gemme noget for sig selv, fordi man ellers, bliver ved med at spise af det… Sådan har jeg det med den her karamel – uhmm den smager godt.

SALTET KARAMELSAUCE:
– 25 saftige dadler –  (findes som regel i “frugt og grønt-afdelingen”
– 1/2 dl kokosolie
– 1,5 dl mælk eller vand – jeg brugte – mandelmælk, som også bidrager med god smag og sødme.
– 1/2-1 tsk. salt
Fjern stenene fra dadlerne og kom det hele i en blender og blend – det kræver en god blender og lidt tålmodighed. Har man en foodprocessor, vil jeg anbefale at bruge den og måske reducere mandelmælken til 1 dl for en tykkere karamel.

Serveringsforslag:
På grød, på/i kager, til/i desserter osv.

Velbekomme. 🙂
Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com