Skaldyrssalat

SKALDYRSSALAT:
– 1 dl. god øko mayonnaise
– 1 dl. skyr
– 1/2 tsk. sennep
– 1/2 – 1 tsk. honning
– 1 tsk. citron
– lidt frisk eller tørret dild (ca. 1/2 tsk. tørret)
– 50 g rejer
– 50 g krebsehaler
– 50 g krabbekød
– salt og peber
Bland mayonnaise, græsk yogurt, citron, honning, sennep, dild, salt og peber godt sammen og tilføj derefter krebsehaler, rejer og krabbekødet og bland forsigtigt. DONE.

Jeg købte krabbekødet ved en fiskehandler – det er noget helt andet end det man får på dåse.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.