Skyr med bagte vanilje-æbler, mandler, dadler og mørk chokolade

SKYR MED BAGTE VANILJE-ÆBLER, MANDLER, DADLER OG MØRK CHOKOLADE:
(EN PORTION)
– skyr
– 1 æble
– mandler
– dadler
– mørk chokolade (jeg brugte én uden sukker sødet med sirup)
– lidt ren vaniljepulver

Bag mandlerne ved 150 grader i 15 min.
Bag dadlerne (skåret i stykker) ved 180 grader i 5 min.
Bag æblebåde drysset med vanilje ved 200 grader i 10 min.

Hak lidt mørk chokolade og mandlerne og top en portion skyr med det hele.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.