Skyr med peanutbutter, granatæble, bagte mandler og lakrids

SKYR MED PEANUTBUTTER OG GRANATÆBLE TOPPET MED BAGTE MANDLER OG LAKRIDS:
(En portion)
– 2 dl skyr
– 1/2 granatæble
– ca. en spsk. peanutbutter
– et par dråber sirup
– jeg brugte daddelsirup
– et drys lakrids – jeg brugte den fra Johan Bülow
– evt. en lille håndfuld hakkede bagte mandler.

1. Bland skyr med peanutbutter i en skål.
2. Skær granatæblet over på midten og pres saften i skålen. (Pas på, det sviner). Få de sidste kerner ud med en gaffel og bland det hele let sammen. 3. Top blandingen med et par dråber sirup og et drys lakridspulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.