Snebolde

Glædelig 2. søndag i advent.I får lige en lækker, lille julesag hernede fra varmen.

– Marcipan snebolde med solbær og lakrids, overtrukket med mørk chokolade og vendt i kokos.

SNEBOLDE:
– 200 gram hjemmelavet marcipan – brug opskriften fra min konfekt.
– 3 tsk. frysetørret solbærpulver eller hindbær.
– 1 tsk. rålakridspulver

Overtræk:
– Mørk chokolade (evt. hjemmelavet – se tidligere opskrift på hjemmelavet chokolade).
– Kokosmel

1. Ælt marcipanen sammen med frysetørret solbærpulver og rålakridspulver.
2. Rul massen til kugler og stil dem på køl, imens du gør chokoladen klar.
3. Følg opskriften på hjemmelavet chokolade, eller smelt mørk chokolade over vandbad.
4. Drys kuglerne med kokosmel.
5. Stil dem på køl, hvor de også opbevares.

Velbekomme og god jul fra varmen. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.