Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Så skulle den perfekte fredags snolder vist være på plads! 🙂

Den tager nærmest lige så kort tid at lave, som at blande en pose slik! 😀

Den smager af chokoladeovertrukket saltet karamel med en knasende midte. MUMS, er vist det rette ord her.

Hvis du i øvrigt er en af dem, som ikke mener, de kan lide dadler, så vil jeg jo vove at påstå, du heller ikke kan lide karamel. 😉
– og hvornår har du sidst smagt én?

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt:

– 15 dadler
– 40 gram Vivani 92% chokolade (den er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker)
– 15 mandler
– flagesalt

Vejledning:

1. Erstat stenene i dadlerne med mandler.
2. Smelt chokoladen over vandbad.
3. Vend dadlerne i chokoladen og drys derefter med lidt flagesalt.
4. Stil dem og opbevar dem på køl.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.