Synes du også, det er hårdt at holde fri med dine børn?

Stephanie Fisker Fields

Reklame Field’s

Nu siger jeg bare lige noget ikk’.. at holde ferie med sine børn er for lækkert. Men! Det er også hårdt.
Total u-apropos ferie.. Da jeg var på barsel med Baldur, boede vi på Sydhavn – og er du gal, jeg tilbragte mange dage i Field’s. Jeg fødte Baldur i oktober 2017 og dengang var det stadig nyt for mig at bo i København, hvor jeg nærmest ikke kendte nogen. Læs om min første tid i København her:
“DET FØRSTE ÅR SOM FODBOLDKONE TIL EN BRØNDBYSPILLER – OG OM AT FØDE “TIL TIDEN”.
Jeg fandt hurtigt ud af, at Field’s var et perfekt sted for mig at være. Jeg kunne træne, mens Baldur sov, spise frokost, amme, pusle, lege med babyen, handle og shoppe alt det jeg manglede og alt det, jeg ikke vidste, jeg manglede.
Nogle gange stødte Kasper og Elva til om eftermiddagen, hvor vi brugte noget tid med Elva i legelandet, inden vi spiste aftensmad. Det var en ret god måde at kombinere alles behov på. Og det er jo i virkeligheden dét, det også handler om, når det kommer til at holde ferie med børn. Eller weekend for den sags skyld. Det handler om, at finde nogle aktiviteter, som er børnevenlige, så børnene er venlige overfor de voksne. 😀
Dén har Fields for længst regnet ud, hvorfor de også har indført “børnepas”, som koster  fra 50 kr. (100 kr. hvis det er inkl. billet til Bounce eller en biografbillet til en valgfri børnefilm i Field’s biograf – og 150 kr. hvis det er med begge dele).
Med børnepasset kan du deltage i den store Spider-man skattejagt, du kan hente små gaver i mange af Field’s butikker, få stempler i passet og få gratis entré til “Ripley’s Believe It Or Not” og “GoMonkey klatrepark”.
Vi nåede ikke gennem helebørnepassets oplevelser og gaver, selvom vi gjorde et ihærdigt forsøg, så vi må tilbage igen til endnu en dejlig dag.
Vi skal ud og prøve Spider-man forhindringsbanen med virtual reality, som kan opleveres fra i dag og til og med den 7. juli. Se mere om Spider-man forhindringsbanen.
Vi nåede heller ikke Spider-man skattejagten, så dén oplevelse har vi også til gode.

Liste over de ting vi nåede, da vi besøgte Field’s i mandags:

Børne-Foto = 1. stk børneportræt – eller et print af et foto fra din smartphone:

Det kan godt være lidt af et show at få taget det helt perfekte billede af sit barn – og i særlig grad hvis man har flere end ét.
Den anden dag så jeg en far, som legede klovn for at få sine børn til at grine, mens moren forsøgte at ramme den spot on med linsen. Projekt “det perfekte billede” lykkedes ikke rigtigt, men det gjorde projektet om at ligne en klovn til gengæld. Det lignede de begge, som de stod dér og kæmpede, mens børnene så ganske uimponerede ud.
Nå, men nok om Kasper og mig.. hos fotografen i Field’s tog det hende helt seriøst 30 sekunder at få tre perfekte billeder.
Fotografen holder til på plan 2 inde i legerummet, så hvis der er kø, kan børnene lege, mens I venter.

Vi fik også hentet:

Fætter BR – Overraskelse

Flying Tiger Copenhagen – En kravlende Ninja

Søstrene Grene – Ler + forme fra Anna & Clara

Esprit – Badebold

Sidstnævnte nåede kun lige at blive pustet op, før drengene brugte den som fodbold og brillerede med diverse tricks. Baldur driblede en tilfældig dame og viste hvordan man filmer sig til et gult kort, som han i øvrigt tog imod, præcis som sin far. 😀

Se videoen: Baldur får gult kort

Frellsen – Børne softice med drys

Stephanie Fisker

Passet gav også billet til en soft ice. Elva og Baldur gad overhovedet ikke at dele deres is med mig, så jeg vurderede, at den næste på listen “Kjærstrup – Et styk fyldt chokolade med karamel” var til forældrene – og siden jeg har to børn og det var mig, som hentede dem, måtte begge stykker være til mig. Dér vurderede Julie Elsebeth noget andet… 😀

Se videoen: Hvem er klogest?

BOUNCE

Vi havde en fest i BOUNCE, som er et kæmpe trampolin-land, som åbnede i Field’s i oktober sidste år.
Både børn og voksne må hoppe. Og det gjorde vi! Kasper og jeg kom måske til at leve os lidt for meget ind i det. Det tog måske lidt overhånd. 😀
Det var virkelig sjovt – og Elva havde en fest. Det samme havde Kasper, da han for første gang i sit liv fandt en basketballbane, hvor det var muligt for ham at dunke. 😀 😀

Se videoen: Kasper dunker for første gang nogensinde. 😂

Se videoen: Det tog måske lidt overhånd… 😅

Imellem alt det sjove, som børnepasset bød på, holdt vi kaffepauser og et par shoppepauser – og kombinerede på den måde en børnevenlig dag med masser af voksenhygge. Vi rundede en vidunderlig dag af med en burger på The American, hvor Julie Elsebeth og jeg vurderede, at den gode dag fortjente en skål. I vin, naturligvis. 😉

Stephanie Fisker

Vi glæder os til at krydse resten af børnepasset af og ser frem til følgende:

Skattejagt (gratis også uden børnepas)

MYPLAYS – Gadekridt

Ripley’s Believe It or Not! –  Entrebillet

GoMonkey klatrepark – Børnebillet

Howabout – Vælg mellem en blå, rød eller sort ballon

Bilka – Pez

Panduro –  Perleplade – vælg mellem forskellige motiver

Se mere om børnepasset, som kan købes i Information på plan 1 i Field’s.

Afslutningsvis vil jeg spørge dig, om du kan huske det der om forskellen på billederne, som jeg tager, versus dem som fotografen i Field’s tager?!

Her er et eksempel…

Mit billede:

Stephanie Fisker

Fotografens billede:

Stephanie Fisker

P.S. Bemærk hvordan Julie Elsebeth the blogger queen er den eneste, som står knivskarpt på begge billeder. ;D

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.