Tiramisu grød

Der er bare ikke nogen bedre måde at starte dagen på, end med en god kop kaffe.
– Hvis du er enig eller vild med desserten Tiramisu er denne morgenmad ret spændende. Her får du nemlig en anderledes udgave af den italienske dessert klassiker – nu som grød.
Tiramisu grød:
(2 personer)
Grøden:
– 2 dl havregryn
– 4 dl vand eller mælk – her bruger jeg ris- eller havremælk.
– 1 dl espresso eller stærk kaffe
– Lidt salt
– Tilsæt evt. lidt kakaopulver i grøden, hvis du, som jeg, ikke kan få “chokolade” nok og derfor ikke mener et kakaodrys på toppen er fyldestgørende.Bland det hele i en gryde og kog grøden til den har den ønskede tykkelse.

Topping 1:
1 dl. hytteost (jeg bruger den økologiske med 4% fedt, da den også har det højeste proteinindhold og smager bedst)
– Ca. 2 tsk. honning eller sirup
– Lidt ren vaniljepulver

Bland det sammen.

Topping 2:
– 1 dl skyr
– Ca. 2 tsk. honning eller sirup (f.eks. ahorn- eller agavesirup)
– Lidt ren vaniljepulver

Bland det sammen.

Grøden anrettes lag for lag og serveres med et drys kakao på toppen og en god kop kaffe ved dens side.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.