Tortillapizza

Jeg følte mig helt genial i går, da jeg var sikker på, jeg nærmest opfandt den dybe tallerken med denne idé…
Nu føler jeg, at det er en ringe bevaret hemmelighed, som alle andre end jeg kender til? MEN, hvis nu der sidder en enkelt eller to derude, som heller ikke har opdaget dette smarte lille pizzabunds-trick før nu, så synes jeg ikke, I skal snydes.Så her kommer det, da da da daaaaa…….….
Tortillas som pizzabund. 😀

Jeg brugte Rugtortillas fra Levevis, og resultatet blev en tynd og sprød pizzabund på ingen tid – what’s not to like?!

Nu vi er i gang med de banebrydende tips, får I lige endnu et.

Sådan får du den sprøde pizzabund:
1. Skru helt op for din ovn.
2. Anret din pizza på et stykke bagepapir.
3. Lad en bageplade blive varmet helt igennem.
4. Kom først nu pizzaen på den varme bageplade og bag den helt nederst i din ovn – altså på bunden – så fungerer det som en pizzasten.
4. Bagetiden afhænger af din dej, så hold øje. Jeg plejer at give mine pizzaer ca. 7 min.

………. ELLER, køb en pizzasten.

Se mine andre pizza varianter under albummet “Hovedmåltider” – her finder du både en pizzabund af oksekød og en af blomkål – begge er yderst anbefalingsværdige. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.