Tun-æggekage

TUN-ÆGGEKAGE:
– 6 æg
– 1 dl skyr
– 1 tsk. bagepulver
– 100 gram feta
– 1/2 Aubergine
– 2 dåser tun
– 150 gram spinat
– citronskal fra 1 øko citron
– 2 løg
– 1 tomat
– en lille håndfuld frisk basilikum
– 2 tsk. kryddersalt
– friskkværnet peber

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

2. Pisk æggene sammen med skyr med et piskeris. Tilsæt bagepulver og 1 tsk. salt og pisk endnu engang ? men kun forsigtigt.

3. Hak løgene og basilikum, skær den halve aubergine i tern og riv citronskallen af citronen på et rivejern.

4. Sauter løg og aubergine i lidt olie på en middelvarm pande, der kan tåle at komme i ovnen. Kom også citronskal, basilikum og tun på panden og sauter i et par minutter. Tilsæt dernæst spinaten. Når spinaten er faldet sammen, hældes æggemassen udover.

5. Skær tomaten i skiver og fordel den over æggemassen.

6. Kom panden i ovnen og bag æggekagen i ca. 25 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.