Vafler

Vafler


“klassiske” vafler uden hvidt, raffineret sukker, gluten og laktose.

Vaflerne tager kun få minutter at lave, hvilket er dejligt  især om morgenen. 🙂

Vafler:

Det skal du bruge:

– 4 dl havregryn
– 3 små bananer eller to store.
– 3 æg
– 2 dl valgfri mælk (jeg bruger mandel- eller havremælk)
– 1 spsk. kokosolie
– lidt vaniljepulver
– 1/4 tsk. salt
– evt. 1-2 tsk. stødt kanel
– evt. 2 spsk. valgfri sødning (kokossukker, zukit eller lignende – hvis en mere sød vaffel ønskes)

Sådan gør du:

  1. 1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend grundigt.
  2. Bag dem i et vaffeljern.
  3. Kom lidt kokosolie på pladerne i vaffeljernet, inden du kommer dejen i.

Serveringsforslag: Server med din favorit topping. 🙂

Jeg kan godt lide dem med kokossirup fra Unikfood (den er vildt god), bananer, blåbær og en klat skyr blandet med vaniljepulver, peanutbutter og kokossirup.

Velbekomme. 🙂

OBS: Husk at vælge glutenfri havregryn, hvis du er allergisk overfor gluten, da almindelig havregryn kan indeholde spor af gluten.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.