Varm nougat-kakao

Den danske jord er dækket med sne, og i min verden hænger det unægteligt sammen med masser af varm kakao! 🙂
I dag lavede jeg den her kakao variant med en dejlig smag af nougat. Og hvis du – som jeg – er en frysepind, er den en yderst anbefalelsesværdig måde at få varmen på indefra. 🙂

VARM NOUGAT-KAKAO
(1 lille kop)
– 1,5 dl valgfri mælk (det er selvfølgelig optimalt at bruge hasselnøddemælk
– 1 spsk. hasselnøddesmør
– 1 spsk. kokossukker (eller sukrin gold for en mere kalorielet udgave)
– 1 tsk. kakaopulver

Varm det hele i en gryde og hæld den derefter i din yndlings kop. 🙂
I dag brugte jeg New York-koppen, som er den senest købte kop til vores samling. Kasper og jeg har jo den her lille tradition, som går ud på, at vi køber en souvenirkop i alle de lande, vi besøger sammen. Det er super hyggeligt – og hver gang vi drikker af én af vores – efterhånden mange – kopper, bliver vi mindet om vores rejseoplevelser fra det pågældende sted.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.