Verdens bedste knækbrød

Verdens bedste knækbrød:
(to bageplader)
– 1,5 dl havregryn
– 1, 5 dl. græskarkerner
– 1 dl. solsikkekerner
– 1 dl. sesamfrø
– 1 dl. hørfrø
– 1 dl rugmel
– 2, 5 dl. valgfri mel (jeg brugte fuldkorns speltmel og en grov hvedemel)
– 1, 5 dl. olivenolie
– 2 tsk. himalayasalt
– 1,75 dl. vand
– Evt. en tsk. bagepulver.

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt derefter vand og olivenolie. Bland det godt sammen og del dejen i to lige store stykker (passer til to bradepander).
3. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen ud i det ønskede antal stykker med en pizzaskærer.
4. Bag dem i 15-20 minutter til de er gyldne. De bliver først hårde, når de bliver kolde.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.