Verdens bedste pesto

verdens bedste pesto

Sådan laver man verdens bedste pesto!

Pesto smager bare så godt på, i og til det meste.

Det er nemt og hurtigt og smager så meget bedre end dem man køber- og så synes jeg, og alle dem, som spiser her på kvisten engang i mellem, at denne pesto er verdens bedste pesto. 🙂

Den er meget simpel og nem at lave, så bare kom igang – I vil ikke fortryde det! 🙂

Den indeholder kun få ingredienser, så sørg nu for, at vælge nogle lækre råvarer – meget gerne økologisk.

VERDENS BEDSTE PESTO:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram god parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

Serveringsforslag:
Til alt! – På salater, i sandwich, på pizza (eller meatza – se tidligere indlæg), til kylling, til laks, i pastaretter, som dip, en klat i suppen osv. osv. osv…

Husk I kan følge mig på Instagram “koekkenetpaakvisten”, hvor jeg lægger mere end “bare” opskrifter ind – f.eks. hvordan jeg brugte min pesto i går. 🙂

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.