Vietnamesiske forårsruller

SKØN vietnamesisk inspireret aften i selskab med dejlige mennesker. Vi fik Champagne og vietnamesiske forårsruller. Jeg er vild med rullerne – de er det nye! Ristaffel kan godt gå hjem og lægge sig. 😀
De er sunde, lækre, eksotiske og konceptet “hver mand er sin egen kok” skaber en hyggelig stemning.
VIETNAMISISKE FOÅRSRULLER:
Vi brugte:
– Tun
– Mango
– Bønnespirer
– Glasnudler
– Gulerødder
– Agurk
– Hjertesalat
– Avokado
– Forårsløg
– Friskhakket koriander
– peanuts
– Rispapir (selve rullerne) – opblødes ved bordet i
lunken vand i få sekunder)
– Soya
– Hoisin sauce
– Dressing af housin saue, fishsauce, frisk jalapenos eller chili, hvidløg og soya.
Kun fantasien sætter grænser. 🙂

Alt serveres i skåle ved bordet, hvor man selv laver sin rulle ved at lægge den i et fad med kold vand i nogle sekunder. Derefter tilsættes fyldet, og rullen lukkes til.  🙂

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.