Vintønde fra Obuzi – den perfekte gave til rom- eller vinsamleren

VintøndeVintønde

Samarbejde med Obuzi.dk

Jeg kom lidt til at lange ud efter Kasper på instagram den anden dag, fordi han har givet mig en billet til Copenhagen Marathon i 30 års fødselsdagsgave. Det er jo sandt, men det er måske nok kun den halve sandhed, for han gav mig også en overraskelses weekendtur til Rom. Det glemte jeg vist lige at nævne… 😀
Manden er faktisk lidt af en knag til det med gaver, så jeg ville gerne give ham en virkelig god julegave –  og apropos Rom – så er Kasper som sådan ikke manden, der har alt, men han er bare manden, som aldrig ønsker sig noget. Udover rom.
Hvilket betyder, at han efterhånden har en ret så flot romsamling, som han i øvrigt nærmest aldrig drikker af.
Manden er jo fodboldspiller og drikker jo sådan set ikke den slags.
Indimellem byder han vores gæster på en rom, som ofte fører til en rom-smagning, som altid resulterer i en guidet tur rundt i rommens historie med fortællinger om sukkerrørsbønder på Columbus’ skibe – med Kasper som kaptajn.
For det kan han lide! Den nørdede del, historien bag og at have den flotte samling stående som pynt.

Jeg havde ikke lyst til at give ham endnu en rom i julegave, da han endnu ikke engang har smagt den jeg gav ham for tre år siden.
Derfor gav jeg ham den her flotte, håndlavede vin/romtønde fra Obuzi (se hele udvalget af deres vintønder her), så den prangende samling kan komme til sin ret på aller smukkeste vis på.

Kappi blev ellevild med tønden, og pyntede den straks op med sine mange romflasker med samme begejstring, som et barn pynter juletræ.
Da han var færdig, opdagede jeg pludselig (gaven er naturligvis givet fra et helt rent hjerte og uden bagtanker), at der skam også er plads til min helt store passion; rødvin.. som jeg holder meget at, ikke så meget at tale om, men faktisk at drikke et glas af engang imellem.
Og hey hov, så opdagede jeg også, at der er plads til at hænge seks rødvinsglas i den fine tønde – og vi mangler skabsplads. Det er som om, det er gaven, der bliver ved med at give. 😉

Vintønden er lavet i massivt rosentræ, men fåes også i andre træsorter og designs, som du kan finde lige HER.

Obuzi laver også mange andre kvalitetsmøbler, og jeg har fået lov til at give jer rabatkoden “Stephaniefisker”, som giver jer 10% rabat på alle varer på www.obuzi.dk frem til den 31. juli 2019.

 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.