Wrap i wrap

En nem og lækker frokost/aftensmad.WRAP I WRAP:
(en portion)
– 1 fuldkornstortilla
– 2 æg
– ca. 150 g helbladet spinat
– ca. 80 gram hytteost
– lidt sennep
– urtesalt
– friskkværnet peber

1. Bland lidt sennep og urtesalt i hytteosten.
2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
3. Steg spinaten på en pande i eksempelvis smagsneutral olie. Krydder med urtesalt og friskkværnet peber.
4. Steg en rugtortilla i lidt olie i ca. 30 sekunder på hver side.
5. Kom lidt olie på panden og hæld derefter æggemassen på. Skrab forsigtigt med en paletkniv mod midten af panden, indtil æggemassen begynder at blive fast. Massen skal have sat sig i bunden, men stadig være lidt flydende på toppen.
4. Kom hytteosteblandingen og spinaten på omeletten.
5. Læg omeletten på tortillaen og rul det hele sammen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.