Stephanie Fisker

Æbleskiver

Æbleskiver:
(ca. 10 stk.)
-1 dl boghvedemel
– 1/2 dl fedtreduceret mandelmel
– 3 æg
– 1 dl skyr
– 1 dl hytteost
– 1/2 dl æblemos
– 4 spsk. sukrin gold eller kokossukker
– 2 spsk. kokosolie tilføj til kurv
– 1 tsk ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
.- revet citronskal fra ca. en halv øko citron
– evt. ca. 1/4 tsk. kardemomme

Æbleskivedejen:
1. Del æggene så æggeblommerne kommes i én skål og æggehviderne i en anden.
2. Kom sukrin gold i skålen med æggeblommerne og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos, skyr, hytteost, vanilje og bagepulver og blend det med en stavblender.
4. Kom boghvedemel og mandelmel i og pisk det endnu en gang med elpiskeren.
5. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt revet citronskal.
6. Vend forsigtigt æggehviderne i æbleskivedejen.

Jeg brugte smagsneutral kokosolie til stegning.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com