Stephanie Fisker

Podcast

Fisker i Egen sø

I podcasten “Fisker i egen sø” byder vi velkommen indenfor hos familien Fisker. Man siger at det er så yndigt at følges ad, men det er heldigvis også alt muligt andet. I denne podcast inviterer Stephanie og Kasper Fisker helt ind i deres liv gennem ærlige samtaler om det der rører sig – med alt hvad det indebærer af glæde, bekymringer, store og små begivenheder i den lille familie. Stephanie og Kasper fisker i egen sø og giver et åbent indblik i deres hverdag og vi lover det ikke bliver kedeligt. Vi håber at du kan finde inspiration eller et godt grin ved at lytte med.

Du kan lytte alle afsnit Ekslusivt hos Podimo og få 30 dage gratis ved at bruge linket her.

https://go.podimo.com/dk/fisker

Velkommen indenfor.

Anden til venstre

Stephanie Fisker har det til fælles med sine gæster, at deres samlevers jobs foregår i rampelyset. 

Stephanie tager en snak med “de bedre halvdele”, om hvem de er, hvordan deres samlevers jobs har indflydelse på deres liv og hvordan de synes, det er at være “den anden til venstre”. Anden til venstre har kørt i hele 10 sæsoner og du kan lytte alle afsnit Ekslusivt hos Podimo og få 30 dage gratis ved at bruge linket her.

https://go.podimo.com/dk/fisker

Anden til venstre berørt

Anden til venstre bliver i hver anden sæson til Anden til Venstre Berørt. Her tager Stephanie en snak med mennesker som har stået ved siden af om hvordan deres liv er blevet påvirket af at have en tæt relation til et menneske med en svær fysisk eller psysisk lidelse, misbrug,livsændrende oplevelser eller andre alvorlige ting. 

Anden til Ventre “Berørt” afsnittet kan også lyttes hos Podim og du kan få 30 dage gratis ved at bruge linket her.

https://go.podimo.com/dk/fisker

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com