Spaghetti carbonara (med bønnespaghetti)

Bønnespaghetti carbonara

Hvad er en ægte Spaghetti Carbonara?! Det er der rigtig mange delte meninger om… Nogen kender en italiener, som mener, man kun skal bruge æggeblommer og ikke hele æg.
Andre har en bedstemor, som mener der skal fløde i. osv. osv…
Det her er Køkkenet på Kvistens udgave af en Spaghetti Carbonara, og ved I hvad.. Den er awesome! 😀
Den smager fantastisk, den er glutenfri og fyldt med proteiner og smag.

Bønnespagetti carbonara:
(ca. 4 personer)
– En pose bønnespaghetti
– 200 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– 50 gram god parmesanost (riv det selv)
– 2 æg
– 2 fed hvidløg, presset
– 125 gram øko bacon
– evt. en knivspids muskatnød
– smag til med himalayasalt og friskkværnet peber

1. Blend hytteosten med en stavblender.
2. Kom æg, hytteost, parmesanost og muskatnød i en skål og bland/pisk det sammen (ikke med en elpisker).
3. Steg bacon til det er sprødt og læg det derefter til side.
4. Kog bønnespaghettien som anvist på pakken.
5. Brug samme pande til at svitse hvidløg på. Tilsæt bacon og ægge/oste-blandingen og rør det sammen i ca. et minut. (det må ikke få for længe, da æggene ikke skal blive til røræg).
6. Bland bønnespaghettien i også, smag til med himalayasalt og friskkværnet peber og server straks.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.