Stephanie Fisker

Bønnepasta med blandede svampe og verdens bedste pesto

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO.

VERDENS BEDSTE PESTO:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO:
– 200 gram bønnepasta (jeg bruger de tynde)
– 200 gram blandede svampe
– 2 løg
– verdens bedste pesto
– evt. ristet parmaskinke

1. Hak løg og svampe og svits dem på en pande eller i en wok.
2. Kog bønnepastaen i ca. 5 min.
3. Kom den
Færdigkogte bønnepasta i panden/wokken.
4. Tilsæt ønsket mængde pesto og bland det hele sammen.

Server evt. med lidt revet parmesan og frisk basilikum.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com