Fudge med peanutbutter og kakao
Den her fudge med peanutbutter og kakao er sådan en dessert, som kun tager et splitsekund at lave og som skal opbevares i fryseren – det er altså derfor den perfekte dessert, hvis du spørger mig, fordi man kan lave en stor portion, og dermed altid have noget lækkert at byde uventede gæster på. 🙂
Indeholder hverken raffineret sukker, mel (gluten) eller komælk (laktose).
Fudge med peanutbutter og kakao:
Det skal du bruge:
– 300 gram peanutbutter
– 1 dl kokossirup
– 1 dl havremælk, mandelmælk eller lignende
– 1 dl kakao
– 1/2 dl kokosolie
– evt. 1/2 tsk ren vaniljepulver
Sådan gør du:
1. Kom alle ingredienser undtagen kakao i en blender og blend.
2. Tilsæt derefter kakao, hvis den blender kan klare opgaven. Ellers kan du røre det i. 🙂
3. Kom massen i en form beklædt med bagepapir og kom den i fryseren til den har sat sig. Den skal også opbevares i fryseren og kun tages ud to minutter før den skal spises, da fudgen hurtig bliver blød.
Velbekomme. 🙂