Stephanie Fisker

Fudge med peanutbutter og kakao

Fudge med peanutbutter og kakao

Fudge med peanutbutter og kakao

Den her fudge med peanutbutter og kakao er sådan en dessert, som kun tager et splitsekund at lave og som skal opbevares i fryseren – det er altså derfor den perfekte dessert, hvis du spørger mig, fordi man kan lave en stor portion, og dermed altid have noget lækkert at byde uventede gæster på. 🙂

Indeholder hverken raffineret sukker, mel (gluten) eller komælk (laktose).

Fudge med peanutbutter og kakao:

Det skal du bruge:

– 300 gram peanutbutter
– 1 dl kokossirup
– 1 dl havremælk, mandelmælk eller lignende
– 1 dl kakao
– 1/2 dl kokosolie
– evt. 1/2 tsk ren vaniljepulver

Sådan gør du:

1. Kom alle ingredienser undtagen kakao i en blender og blend.
2. Tilsæt derefter kakao, hvis den blender kan klare opgaven. Ellers kan du røre det i. 🙂
3. Kom massen i en form beklædt med bagepapir og kom den i fryseren til den har sat sig. Den skal også opbevares i fryseren og kun tages ud to minutter før den skal spises, da fudgen hurtig bliver blød.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com