Stephanie Fisker

Abrikoskugler

ABRIKOSKUGLER:
– 200 gram tørrede abrikoser
– 100 gram mandler
– 80 gram kokosmel eller kokosflager
– saften fra 1 lille appelsin
– 2 spsk. kokosolie
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– en knivspids salt

1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det til en ensartet masse.
2. Stil den evt. på køl i ca. en time, for at gøre det nemmere at rulle massen til kugler.
3. Tril kuglerne i kokosmel, kakaopulver, hakkede mandler eller nødder, lakridspulver, frugtkrymmel fra Urtekram eller lignende.

Tip 1: Abrikoser er mere syrlige end dadler, så hvis en mere sød udgave ønskes, kan nogle af abrikoserne erstattes med dadler.

Tip 2: Du kan også prøve at tilsætte lidt kakao, lucuma eller maca pulver.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com