Stephanie Fisker

Bagt grød med jordbær og kokos

Tip til de morgentravle: Den kan sagtens forberedes dagen inden, sættes på køl natten over og så bare varmes og morgenen – så er den pludselig også en super hverdagsmorgenmad. 🙂

BAGT GRØD MED JORDBÆR OG KOKOS:
(4-6 personer)
– 3 dl jordbær (fint med frosne)
– 3 dl havregryn
– 1 dl fint kokosmel
– 5 dl mandelmælk
– 2 æg
– revet citronskal fra 1 øko citron
– 1 tsk. citronsaft
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– 1/2 tsk. himalayasalt
– 1 dl hasselnødder
– 1 dl solsikkekerner
– 1/2 dl æblemos
– 1/2 dl kokossukker
– 2 spsk. kokosolie

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Fordel jordbærrene i en smurt form på ca. 20×25 cm.
3. Bland havregryn, kokosmel, bagepulver, vaniljepulver, citronskal og salt sammen. Drys blandingen udover jordbærrene.
4. Pisk æggene sammen med mandelmælken og citronsaften. Hæld blandingen over havregrynsblandingen i et jævnt lag.
5. Kom hasselnødder, solsikkekerner, æblemos, kokossukker og kokosolie i en skål. Bland det sammen med fingrene. Fordel blandingen som topping.
6. Bag grøden/tærten i ca. 45 min. Den er færdig, når væsken er opsuget og når det ligner en kage med gylden overflade.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com