Stephanie Fisker

Bagte figner med appelsin og kanel med vaniljeskyr og mandler

Så er det blevet rigtigt efterår her på kvisten – regn på skråvinduerne, bagte figner og varm krydder-kakao. 🙂BAGTE FIGNER MED APPELSIN OG KANEL MED VANILJESKYR OG MANDLER:
– 4 figner
– 1 økologisk appelsin
– lidt kanel
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver
– ca. 2 dl skyr
– en lille håndfuld mandler
– sukrin gold (honning eller sirup kan også bruges)

1. Skær et dybt kryds i fignerne og dryp dem med appelsinsaft.

2. Kom ca. 1 tsk. sukrin gold (smager som brun farin) i hver figen (her kan også bruges honning eller sirup).
3.  Drys med kanel og lidt revet appelsinskal.
4. Bag fignerne ved 200 grader i ca. 8-10 min.
5. Imens røres 2 dl vaniljeskyr op med 1 spsk. sukrin gold (eller honning eller sirup) og ca. 1/2 tsk. ren vaniljepulver.
6. Server fignerne med vaniljeskyr og hakkede mandler – evt. bagte, da det fremhæver smagen.
Bagte mandler:
Bag mandlerne ved 140 grader i ca. 15 min

Velbekomme. 🙂
Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com