Stephanie Fisker

Bønnepasta ala carbonara

Bønnepasta er det nye!!!
Når man har en sund livsstil, er der mange, der mener, man “mangler en hel masse”, “går glip af alt det gode” og “går på kompromis med smagen”. Det er jeg faktisk fuldstændig, dybt uenig i! Lige med undtagelse af pasta.. Gud, hvor jeg savner pasta. Apropos gud, så må han have hørt mine mange bønner. For endelig var det her, svaret på mine bønner – bønnepasta.
Bønnepasta er lavet på enten hvide, sorte eller edemame/sojabønner, det er sundt, fuld af fibre og proteiner, og så føles og smager det faktisk som pasta. Vi fortsætter lige med de bibelske referencer – jeg var i himlen, pastahimlen.

Her får I min udgave af spaghetti carbonara:

BØNNEPASTA ALA CARBONARA MED BLANDEDE SVAMPE:
– 200 gram bønnepasta.
– 1 løg, hakket.
– 1 fed hvidløg, hakket.
– 200 gram blandede svampe, i skiver.
– en god håndfuld hakket frisk persille.
– 1-2 spsk. citronbalsamico fra Urtekram.
– 2,5 dl fløde (jeg brugte sojafløde).
– 2 æg.
– 100 gram god fast ost (jeg rev selv noget parmesan)
– noget godt bacon – jeg skar fem tynde skiver af den gode bacon fra Princip.
– friskkværnet peber.
– urtesalt.

1. Bag eller steg baconen.
2. Steg løg og hvidløg i olie på en dyb pande eller wok. Tilsæt svampene efter nogle minutter.
2. Kog bønnepastaen i 5 min.
3. Bland æg og fløde og lidt friskkværnet peber sammen i en skål.
4. Kom citronbalsamicoen på panden med løg, hvidløg og svampe.
5. Hak baconen og kom det derefter på panden/wokken.
6. Tilsæt persillen.
5. Tilsæt ægge/fløde blandingen.
6. Tilsæt revet parmesan.
7. Kom pastaen på panden/wokken.
8. Bland det hele sammen og smag til med salt.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com