YDERST velsmagende efterårs-pastaret med glutenfri, økologisk bønnepasta, som består 100% af sojabønner – og derfor er rige på proteiner og fibre. 🙂
Bønnepasta med figner, feta og serano:
(fire personer)
- 400 gram bønnepasta tilføj til kurv
- 3 friske figner
- 300 gram god feta
- 1 squash
- 150 gram spinat
- 3 rødløg
- 3-4 fed hvidløg
- 2 spsk. granatæblebalsamico
- 1 dl pastavand
- ca. 60 gram seranoskinke
- en håndfuld pistacienødder
- krydderurtesalt og friskkværnet peber.
- Bag seranoskinken ved 200 grader i ca. 15 min.
- Kog bønnepastaen som anvist på pakken (5 min.) i krydderurtesaltet vand.
- Snit rødløgene, pres hvidløgene og riv squashen på et rivejern og sauter det og spinat i lidt olie på en dyb pande eller i en wok.
- Skær fignerne i små både og hak fetaen.
- Tilsæt granatæblebalsamicoen og lad det koge op i ca. 30 sek. Tilsæt derefter fetaen og dernæst pastavandet. Lad det blive til en slags sovs inden bønnepastaen vendes deri.
- Top med hakket seranoskinke og hakkede pistacienødder.
Velbekomme. 🙂