BØNNEPASTA I PAPRIKA-SOJAFLØDE SAUCE MED CHORIZO, FENNIKEL OG CITRON:– 400 gram bønnepasta
– 200 gram Princip chorizo
– 1 fennikel
– 3 løg
– 2 tsk. paprika
– 1 spsk. citronsaft
– revet skal fra en 1 øko citron
– 5 dl sojafløde
– 200 gram Princip chorizo
– 1 fennikel
– 3 løg
– 2 tsk. paprika
– 1 spsk. citronsaft
– revet skal fra en 1 øko citron
– 5 dl sojafløde
1. Kog bønnepastaen som anvist på pakken (ca. 5 min.)
2. Skær løg og chorizo i skiver og fennikel i papirtynde skiver.
3. Sauter ovennævnte i lidt olie på en middelvarm, dyb pande eller wok.
4. Kom citron saft og skal på panden.
5. Hæld sojafløden på panden og lad det simre i nogle minutter.
6. Hæld lidt olivenolie over bønnepastaen og og vend den i saucen.
Velbekomme. 🙂