Imens jeg er her i Istanbul, kan I nyde den her pastaret med asiatiske noter kombineret med den danske sommer. 🙂
BØNNESPAGHETTI MED KYLLING, KARRY, RABARBER OG SPIDSKÅL
– TOPPET MED PURLØG OG SOJARISTEDE GRÆSKARKERNER:
(ca. 4 personer)
– 400 gram kylling, i strimler
– 300 gram rabarber, i tern
– 1/2 spidskål, snittet fint
– den fede del af en dåse kokosmælk
– 2 rødløg, hakket
– 3 fed hvidløg, presset
– 1,5 spsk. karry
– 2 spsk. soja
– smag til med salt og friskkværnet peber
– en pose bønnespaghetti
– Smagsneutral kokosolie til stegning
1. Kog bønnespaghettien som anvist på pakken.
2. Svits Karryen i smagsneutral kokosolie på en varm pande eller wok. Tilsæt rødløg, hvidløg og kylling og sauter i nogle minutter.
3. Tilsæt rabarber og sauter endnu et par minutter.
4. Tilsæt spidskål og sauter i ca. 30 sekunder – til det er faldet lidt sammen.
5. Tilsæt soja og derefter den fede del af kokosmælken.
6. Smag til med salt og friskkværnet peber.
7. Bland det sammen med bønnespaghettien.
Server med sojaristede græskarkerner og purløg.
TAMARI-RISTEDE GRÆSKARKERNER:
– 1 dl græskarkerner
– 1,5 spsk tamari ? den bedste og reneste form for soja.
1. Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne.
2. Tag panden af blusset og tilsæt tamari og bland sammen.
Velbekomme. 🙂