Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløg og hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination! 🙂
Endnu engang får I en opskrift med min nyopfundne proteinrige “flødesauce” (blendet hytteost). 😀 Det er altså virkelig lækkert!!
Proteinrig og yderst velsmagende aftensmad behøver ikke tage lang tid at lave. Det er den her lækre pastaret et alletiders eksempel på. Den er enkel, hurtig at lave og perfekt afstemt, hvis du spørger mig.
Udover proteinerne i hytteosten, er bønnepastaen også en proteinbombe – og glutenfri i øvrigt.
Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløg og hvidvin:
– en pose bønnespaghetti
– 300 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– 2 dl hvidvin
– ca. 300 gram tigerejer
– 1 rød chili, finthakket (fjern evt. kernerne, hvis det ikke skal være for stærkt)
– 6-8 fed hvidløg, finthakket (ikke presset)
– 2 røde snackpeber, i tern
– 200 gram cherrytomater
– en håndfuld frisk basilikum
– smag til med himalaysalt og friskkværnet peber
– smagsneutral kokosolie til stegning
1. Pil rejerne så de kun har halen tilbage.
2. Blend hytteosten med en stavblender.
3. Kog bønnespaghettien som anvist på pakken.
4. Svits chili, hvidløg og snackpeber i olie på en middelvarm/varm pande.
5. Tilsæt tigerrejerne og cherrytomaterne og svits dem i kort tid.
6. Tilsæt hvidvin og lad det koge op i et minut eller to.
7. Tilsæt hytteosten. Bland det hele sammen og smag til med himalayasalt og friskkværnet peber. Vend basilkum i også.
8. Bland bønnespagettien sammen med resten af retten inden servering.
Velbekomme. 🙂