Stephanie Fisker

Chia-kokos grød med solbær, cashewnødder og lakrids

CHIA-KOKOS GRØD MED SOLBÆR, CASHEWNØDDER OG LAKRIDS:
(En portion)
– 2 spsk. chiafrø
– 1,5 dl kokosmælk
– 1 dl skyr
– ca. 1/2 spsk. honning
– 1/4 tsk. ren vanilje – jeg bruger den fra Urtekram
– en lille håndfuld solbær
– en halv håndfuld cashewnødder
– et drys lakridspulver – jeg brugte den fra Johan Bülow

Dagen inden:
1. Kom chiafrøene og kokosmælken i en beholder med låg – f.eks. et syltetøjsglas – og ryst det sammen. Stil blandingen på køl – gerne natten over, så chiafrøene kan absorbere kokosmælken.

Dagen efter:
1. Bland skyr, vanilje og honning i chia-kokos blandingen.
2. Top med solbær, hakkede cashewnødder og lakridspulver.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com