CHOKO-NØDDE MUFFINS:
– 50 gram kokosolie
– 4 æg
– 1,5 dl skyr
– 100 gram hasselnødder malet til fint mel i en tør blender
– 50 gram hakkede hasselnødder
– 75 gram kokosmel
– 100 gram chokolade (sukkerfri – f.eks. sødet på stevia – ellers 85 % chokolade).
– 1 most banan
– Ca. 2 dl sødning (f.eks. 1,5 dl sukrin og 1/2 dl agave- eller ahornsirup).
– 4 spsk. FiberHUSK
– 2 tsk. bagepulver
– 4 æg
– 1,5 dl skyr
– 100 gram hasselnødder malet til fint mel i en tør blender
– 50 gram hakkede hasselnødder
– 75 gram kokosmel
– 100 gram chokolade (sukkerfri – f.eks. sødet på stevia – ellers 85 % chokolade).
– 1 most banan
– Ca. 2 dl sødning (f.eks. 1,5 dl sukrin og 1/2 dl agave- eller ahornsirup).
– 4 spsk. FiberHUSK
– 2 tsk. bagepulver
Alle ingredienser røres sammen og fordeles i en smurt muffinform (min har 12 muffin-rum og det passede perfekt med opskriften)
Bages ved 180 grader i 15-20 min.
Velbekomme. 🙂