Stephanie Fisker

Chokodrømmekage

Værsgo’ – Chokodrømmekage uden mel, mælk og raffineret hvidt sukker.

CHOKODRØMMEKAGE:
– 4 æg
– 200 gram kokossukker
– 75 gram fint kokosmel
– 2 dl kokosmælk
– 50 gram kokosolie
– 30 gram kakao
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 spsk. bagepulver

Fyld:
– 100 gram kokosolie
1/2 dl kokosmælk
– 150 g groft kokosmel ? altså den slags som er på flødeboller.
– 75 g kokossukker
– 10 gram kakao

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Pisk æg og kokossukker grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt kokosmælk og smeltet kokosolie (som skal være fingertemperatur) og pisk bland det sammen.
4. Tilsæt fint kokosmel, kakao, bagepulver og vanilje og pisk det hele sammen
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 25 min. ? den skal være færdigbagt (test evt. med en kniv).
6. Når kagen er ved at være færdig, opvarmes alle ingredienserne til fyldet i en gryde under omrøring.
7. Kom fyldet på kagen og bag den i yderligere 5 min. ved 225 grader.

Opbevar kagen på køl.

Velbekomme. :)

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com