Stephanie Fisker

Chokoladebrownies med appelsin og græskar

Chokoladebrownies med appelsin og græskar

Glædelig 3. søndag i advent. 🙂

De her chokoladebrownies med appelsin og græskar havde jeg med på mine julekurser, som en lille en overraskelse til kursisterne. Vi lavede en konkurrence ud af det, som gik ud på, at gætte kagens ingredienser.

– Kun én person på de to julekurser gættede at hovedingrediensen i de her chokoladebrownies, er græskar.

Der er i øvrigt hverken hvidt, raffineret sukker, mel og mælk i de her lækre chokoladebrownies.

Det er altså en alletiders adventsgave, hvis I spørger mig! 😀

Chokoladebrownies med appelsin og græskar:
– 400 gram hokkaidogræskar (vægten er efter de er bagt og uden skal)
– 3 æg
– 150 gram sukrin gold eller kokossukker
– 100 gram kokosolie
– saften fra en øko appelsin
– revet skal fra en halv/hel øko appelsin (kun det yderste lag – det hvide er bittert)
– ca. 40 gram kakaopulver
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– evt. hakket Vivani chokolade sødet med kokossukker

1. Skyl græskaret, skær skallen af og fjern kernerne i midten. Skær det i både og bag det ved 175 grader almindelig ovn i ca. 30 minutter.
2. Kom alle ingredienserne – undtaget kakao, appelsinskal og chokolade – i en blender og blend grundigt.
3. Bland kakao, appelsinskal og chokolade i dejen og kom den i en smurt form.
4. Bag kagen ved 175 grader almindelig ovn i ca. 25 minutter

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com