Stephanie Fisker

Chokoladekage

CHOCOLADEKAGE:
– 400 g saftige dadler (udstenede eller husk at fjerne stenen)
– 200 g mandler
– 6 spsk. kokosolie
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver eller kornene fra en vaniljestang
– 2 tsk. kanel
– En knivspids salt
– 6 æg
– 6-8 spsk. kakao
– 2 bananer
– Evt. Fintrevet skal og friskpresset saft af 1 økologisk appelsin. (tilføjer du appelsinen, får du en mere frisk og syrlig kage – begge kager er gode på hver sin måde).
Tip: Undlad bananer og kakao og du har en helt anden kage – Mandel/daddel kage, som også smager rigtigt godt.

1.Blend først mandlerne til mel for sig og tilsæt derefter resten af ingredienserne og blend.
2.Hæld kagedejen i en kageform og bag ved 175 grader i ca. 35-40 minutter.

Servereringsforslag:
Med skyr blandet med ren vanilje, frisk frugt eller bær og hakkede hasselnødder.

Velbekomme. 🙂
Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com