Hjemmelavet after eight – chokolader med blød og cremet mint fyld – med kun 4 ingredienser! 🙂
Chokolader med “after eight” fyld:
– 100 gram saftige dadler (de bløde i bakker – husk at fjerne stenene. Vægten er efter stenene er fjernet)
– 10 pebermyntedråber
– 1 spsk. smagsneutral kokosolie
– ca. 80 gram Vivani chokolade 75%, som er sødet med kokossukker i stedet for hvidt raffineret sukker)
Jeg brugte en silikone isterningebakke med hjerteudformninger. Jeg fik 10 store hjemmelavet after eight chokolader med ud af portionen.
1. Smelt chokoladen over vandbad.
2. Kom de resterende ingredienser i en skål, og blend det grundigt sammen med en stavnblender.
3. Kom lidt chokolade i bunden af formene, kom derefter fyldet i, og hæld chokolade over igen til sidst.
4. Stil dem på køl.
Velbekomme. 🙂