Stephanie Fisker

CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST

CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST:
– 1 dåse butterbeans
– 200 gæblemos
– 4 æg
– en pose (160 g) Urtekram mandelmel
– 2 dl Urtekram kokossukker
– revet skal fra to øko citroner
– saft fra en øko citron
– 1 spsk. bagepulver
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

FLØDEOST GLASUR MED CITRON OG LAKRIDS:
– 200 g levevis neutral flødeost
– 200 g sukrin melis
– 1 spsk. citronsaft
– 1 tsk. rålakridspulver

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Kom alle ingredienser til kagedejen (undtaget revet citronskal) i en blender og blend grundigt.
3. Bland citronskallen i.
4. Kom kagedejen i en smurt rund form og bag den i ca. 40 min.
5. Alle ingredienser til glasuren piskes sammen og kommes på den nedkølede kage.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com