Stephanie Fisker

Dessertpizza med hjemmelavet nutella, bagte hasselnødder og kakaonibs

Det her er en lækker og sjov dessert eller morgenmad, som vil falde i de fleste børn (og voksnes) smag.
Der er jo i virkeligheden bare tale om en opgraderet nutellamad. 🙂

DESSERTPIZZA MED HJEMMELAVET NUTELLA, BAGTE HASSELNØDDER OG KAKAONIBS:
(1 stk.)
– 1 rugtortilla fra Levevis
– hjemmelavet nutella (find opskriften HER)
– hasselnødder
– kakaonibs

1. Bag hasselnødderne ved 150 grader almindelig ovn i ca. 15 min.
2. Bag rugtortillaen i ved 180 grader almindelig ovn i ca. 10 minutter eller steg den på begge sider i lidt olie på en pande til den bliver sprød.
3. Smør nutellaen på i et passende lag og drys derefter med bagte, hakkede hasselnødder og kakaonibs.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com