Jeg fortsætter jagten på hurtige, nærende frokoster/aftensmad. Her er opskriften på en mættende grov-pasta ret med grøntsager og lidt feta på toppen. Retten er rigtig lækker her i det kolde vintervejr.
1 portion:
– Grov fuldkorns spaghetti (mængde efter appetit)
– 1 løg/rødløg
– 1 fed hvidløg
– 5 store svampe
– 5 cm squash
– 5 cm porrer
– 1 tsk. Soya
– Chili
– Oregano
– Paprika
– 2 tsk. pesto – evt. hjemmelavet (se opskrift under “Tilbehør”).
Sæt spaghettivandet til at koge.
Skær løg, hvidløg, svampe, porrer og squash i tern. Hæld spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken. Svits løgene i olie og tilsæt grøntsagerne. Krydr med lidt soya-sauce, oregano, lidt chili og lidt paprika. Steg dem til de er møre.
Vend spagettien i pesto og læg de stegte grøntsager ovenpå. Skær noget feta og smuldr det over. Bon appetit!
xxx Cille.