Stephanie Fisker

Fuldkornspasta med grøntsager, feta og pesto

Så har Cille været igang i sit vegetariske køkken igen – denne gang med en simpel aftensmad:

Jeg fortsætter jagten på hurtige, nærende frokoster/aftensmad. Her er opskriften på en mættende grov-pasta ret med grøntsager og lidt feta på toppen. Retten er rigtig lækker her i det kolde vintervejr.

1 portion:

– Grov fuldkorns spaghetti (mængde efter appetit)
– 1 løg/rødløg
– 1 fed hvidløg
– 5 store svampe
– 5 cm squash
– 5 cm porrer

– 1 tsk. Soya
– Chili
– Oregano
– Paprika

– 2 tsk. pesto – evt. hjemmelavet (se opskrift under “Tilbehør”).

Sæt spaghettivandet til at koge.

Skær løg, hvidløg, svampe, porrer og squash i tern. Hæld spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken. Svits løgene i olie og tilsæt grøntsagerne. Krydr med lidt soya-sauce, oregano, lidt chili og lidt paprika. Steg dem til de er møre.

Vend spagettien i pesto og læg de stegte grøntsager ovenpå. Skær noget feta og smuldr det over. Bon appetit!

xxx Cille.

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com