Stephanie Fisker

Græskar Chokolade Brownies

GRÆSKAR CHOKOLADE BROWNIES

– 400 gram hokkaido græskar (se afsnittet ?hjemmelavet græskarpuré)
– 4 æg
– 150 g sukrin gold
– 150 gram æblemos
– 2 spsk. kokosolie
– 50 gram kakaopulver
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. kanel
– En knivspids muskatnød
– 50 gram 92% chokolade (sødet med kokossukker)
– 1 tsk. bagepulver

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn
2. Kom alle ingredienserne – undtaget chokoladen – i en blender og blend grundigt. Rør hakket chokolade i bagefter.
3. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Hjemmelavet græskarpuré:
– hokkaido græskar

1. Tænd ovnen på 130 grader varmluft
2. Vask hokkaido græskaret grundigt.
3. Halver det og fjern kernerne med en ske.
4. Skær græskaret i både.
5. Bag dem i ca. en time ? til de er møre.
6. Lad bådene køle lidt af og fjern skrællen forsigtigt med en kniv ? jeg fjerner ikke al skrællen.
7. Blend græskar bådene med en stavblender ? tilsæt evt. en smule vand. OBS! Dette punkt behøves ikke i denne opskrift, da hele kagedejen skal blendes.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com