GROVE PØLSEBRØD:
– 50 gram gær
– ½ dl olivenolie
– 2-3 tsk. salt…
– 1 æg
– 2 spsk. honning
– ½ liter mælk
– 200 gram skyr
– 400 gram fuldkornsmel (jeg brugte rugmel, grahamsmel og fuldkorns speltmel).
– Ca. 350-400 gram hvedemel
– 50 gram gær
– ½ dl olivenolie
– 2-3 tsk. salt…
– 1 æg
– 2 spsk. honning
– ½ liter mælk
– 200 gram skyr
– 400 gram fuldkornsmel (jeg brugte rugmel, grahamsmel og fuldkorns speltmel).
– Ca. 350-400 gram hvedemel
1.Opløs gæren i lunken mælk
2. Rør derefter salt, honning, olie, skyr og æg i også.
3. Tilsæt fuldkornsmelet
2. Rør derefter salt, honning, olie, skyr og æg i også.
3. Tilsæt fuldkornsmelet
4. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Dejen bliver ret klistret og behøver derfor ikke den store æltning.
5. Dejen stilles til hævning i minimum en time.
6. Bag pølsebrødene ved 230 grader i ca. 15 min.
5. Dejen stilles til hævning i minimum en time.
6. Bag pølsebrødene ved 230 grader i ca. 15 min.
Velbekomme. 🙂