Stephanie Fisker

Gulerodskage med flødeostglasur

GULERODSKAGE MED FLØDEOSTGLASUR:
Kage:
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 150 gram sukrin gold
– 100 gram kokossukker
– 100 gram smagsneutral kokosolie
– 100 gram æblemos
– 400 gram gulerødder (revet)
– 4 æg
– 3 tsk. kanel
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 2 tsk. bagepulver
– 1/2 tsk. salt
– evt. 75 gram hakkede pekannødder

Flødeostglasur:
– 200 gram neutral flødeost
– 2 spsk. sukrin melis eller akaciehonning
– 1 tsk. citronsaft
– revet citronskal fra en øko citron
– 25 gram smagsneutral kokosolie
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Kom sukrin gold, kokossukker, æblemos og smagsneutral kokosolie i en skål og pisk det sammen med en elpisker.
3. Tilsæt æggene ét af gangen, imens du pisker.
4. Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend det derefter i skålen med de andre ingredienser.
5. Bland de revne gulerødder og nødderne i dejen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag kagen i ca. 60 min.
7. Bland alle ingredienserne til glasuren sammen og kom det på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com