Lav den dagen inden den skal spises, da den bliver MEGET bedre af at stå på køl natten over!
HINDBÆRROULADE:
Bund:
– 100 gram mandler
– 1 dl hytteost
– 3 æg
– 4 spsk. sukrin gold
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 tsk. bagepulver
Fyld:
– 1 glas hindbærmarmelade sødet med æblemost
1. Tænd ovnen på 150 grader
2. Blend mandlerne fint i en blender. Hæld dem derefter i en skål.
3. Del æggene så æggehviderne kommes i én skål og æggeblommerne kommes i en anden.
4. Pisk æggehviderne stive med en elpisker.
5. Kom hytteost, sukrin gold, vanilje og bagepulver i skålen med æggeblommerne. Blend det med en stavblender eller kom det i blenderen og blend grundigt. Bland mandelmelet i og vend forsigtigt æggehviderne i blandingen (her skal der ikke piskes – brug evt. en ske).
6. Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og jævn det ud som en rektangel, som skal være ca. 1,5 cm tyk. Bag bunden i ca. 20-25 minutter. Bunden skal være gylden, men ikke have for meget.
7. Vend bunden ud på et andet stykke bagepapir – så bunden ligger øverst. Fjern det øverste stykke bagepapir, og smør bunden med hindbærmarmeladen. Rul den til en roulade (det er nemmest at gøre, imens den stadig er varm).
8. Stil hindbærrouladen på køl. Den bliver meget bedre, når den har været på køl natten over.
Drys evt. med sukrin melis. 🙂
Velbekomme. 🙂