Stephanie Fisker

Hjemmelavet bounty

Hjemmelavet bounty

Jeg er ikke den første i verden, der er sprunget ud i projekt “hjemmelavet bounty”, men her får I min udgave.
Er du fan af kokos, bør du allerede nu være hoppet i køkkenet.

De er SÅ lækre – og så er de spækket med lækker, sund kokos på forskellige måder.

Bounty:
– Den fede del af en kokosmælk
– 2 spsk. kokosolie
– 2 spsk. kokossukker
– ca. 100 gram revet kokosmel
– Vivani chokolade 75% (sødet med kokossukker) til overtræk

Note:
Jeg kan bedst lide, at kokosmelet ikke er for dominerende, da jeg synes, det kan blive lidt en tør oplevelse. Er man uenig i det, tilsættes lidt mere kokosmel.

1. Smelt kokosmælken i en gryde og tilsæt kokosolien, kokossukkeret og til sidst kokosmelet.
3. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, tryk den flad og kom den på køl.
4. Når massen er stivnet, skæres den ud i firkanter.
5. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk firkanterne.

Opbevar dine hjemmelavede bounty køl.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com