Stephanie Fisker

Risifrutti – uden ris og hvidt, raffineret sukker

Risifrutti

Risifrutti – uden ris og hvidt, raffineret sukker

Som kun tager tre minutter at lave!

I min udgave af Risifrutti er risene erstattet af hytteost, sukkeret af sukrin melis, mælken/fløden af skyr – og det smager dejligt!

Risifrutti – uden ris og hvidt, raffineret sukker:
(en stor portion eller to små)

– 200 gram hytteost
– 30 gram sødning (jeg brugte sukrin melis)
– 100 gram skyr (eller fløde, mascarpone eller kokosfløde for en mere fed udgave)
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

Jordbærsauce:

– 100 gram jordbær (både friske og frosne kan bruges)
– 20 sødning (jeg brugte sukrin melis)
– et lille drys ren vanilje

Kom alle ingredienserne i en skål og giv det en lyntur med stavblenderen.

Velbekomme. 🙂

Tip: Jordbærrene kan selvfølgelig erstattes af kirsebær, hindbær, blåbær osv. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com