Glædelig 1. søndag i advent. 🙂
Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvid chokolade med pistacie og lakrids.
Jeg håber I vil nyde dén og den kommende juletid. 🙂
Hvid chokolade med pistacie og lakrids:
– 100 gram kakaosmør
– 25 gram smagsneutral kokosolie
– 50 gram sukrin melis
– 25 gram pistacienødder
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– rålakridspulver
– himalayasalt
1. Hak pistacienødderne.
2. Kom kakaosmør, smagsneutral kokosolie, sukrin melis og vaniljepulver i en kasserolle og smelt det ved svag varme.
3. Hæld chokoladen i en form og fordel pistacienødderne over den. Drys med lakridspulver og en meget lille smule salt.
Kom det i fryseren.
Den bør ofså opbevares det i fryseren, og kan spises direkte derfra (den føles ikke kold).
Velbekomme. 🙂