Stephanie Fisker

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Glædelig 1. søndag i advent. 🙂

Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvid chokolade med pistacie og lakrids.

Jeg håber I vil nyde dén og den kommende juletid. 🙂

Hvid chokolade med pistacie og lakrids:
– 100 gram kakaosmør
– 25 gram smagsneutral kokosolie
– 50 gram sukrin melis
– 25 gram pistacienødder
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– rålakridspulver
– himalayasalt

1. Hak pistacienødderne.
2. Kom kakaosmør, smagsneutral kokosolie, sukrin melis og vaniljepulver i en kasserolle og smelt det ved svag varme.
3. Hæld chokoladen i en form og fordel pistacienødderne over den. Drys med lakridspulver og en meget lille smule salt.
Kom det i fryseren.

Den bør ofså opbevares det i fryseren, og kan spises direkte derfra (den føles ikke kold).

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com