Stephanie Fisker

Hvid chokoladekage med lakrids og citron

HVID CHOKOLADEKAGE MED LAKRIDS OG CITRON:
– 150 gram cashewnødder
– 4 æg
– 150 gram kokossukker
– 100 gram kakaosmør
– revet skal fra en halv øko citron
– 1 tsk. bagepulver
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. rålakridspulver

1. Tænd ovnen på 160 grader.
2. blend cashewnødderne til mel i en blender eller en kaffekværn.
3. Kom æg, kokossukker, vanilje, citronskal og rålakridspulver i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
4. Smelt kakaosmøren i en kasserolle ved meget svag varme. Hæld det derefter i skålen med de andre ingredienser.
5. Tilsæt cashewmelet til sidst og rør det hele godt sammen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Drys evt. kagen med lidt sukrinmelis blandet med rålakridspulver.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com