JORDBÆR SOFTICE:
(1 portion)
– 3 modne, frosne bananer
– 1 stor håndfuld jordbær (danske selvfølgelig, så længe vi kan). …
– et godt drys ren vaniljepulver fra Urtekram.
HAVREGRYNSCRUMBLE:
– 2 dl havregryn
– 2 spsk. kokosolie
– 1 spsk. kokosblomstsirup. (Honning eller en anden sirup kan selvfølgelig også bruges).
1. Rist havregrynene på en pande i kokosolien ved middel varme til de bliver gyldne.
2. Tilsæt kokosblomstsirup og bland det sammen.
3. Rør i det, og bland det sammen engang imellem indtil det er kølet ned – ellers bliver det en stor klump.
1. Kom bananerne i fryseren, evt. natten over (ja, jeg spiser det som morgenmad).
2. Kom bananerne i en foodprocessor og blend til alle klumper er væk, men stop inden det bliver for vandet ? det skal have nogenlunde samme konsistens som softice.
3. Tilsæt jordbær og vanilje og blend igen.
4. Top med havregrynscrumble eller din yndlings topping.
Det bliver helt klart bedst i en foodprocessor, men hvis ikke du har sådan én, kan det, med lidt tålmodighed, også lade sig gøre i en god blender. – Tilsæt da evt. lidt mandelmælk