Stephanie Fisker

Karamel-banankage

-KARAMEL-BANANKAGE:
– 5 æg (gem en æggehvide til glasuren)
– 150 gram kokossukker
– 200 gram cahsewnøddemel (blend selv usaltede cashewnødder til mel i en blender)
– 75 gram cashewnøddesmør
– 2 bananer
– 50 gram morbær
– 30 gram lucumapulver (superfood med mange sundhedsfremmende egenskaber, hvis smag minder om karamel)

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Kom æggene og kokossukkeret i en skål og pisk det grundigt og luftigt med en elpisker.
3. Blend cashewnøddesmør, morbær og bananerne med en stavblender og kom dem derefter i skolen med æggeblandingen.
4. Tilsæt lucuma, cashewnøddemel og bagepulver og pisk det sammen.
5. kom dejen i en smurt form og bag den i ca. 20 min.

Glasur:
– 1 æggehvide
– 30 gram kokossukker
– 40 gram cashewnøddesmør
– 10 gram lucumapulver

1. Pisk æggehviden og kokossukkeret sammen med en elpisker og tilsæt derefter cashewsmør og lucumapulver. Kom glasuren på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com